En utrolig intens telefon-fri weekend fuld af taknemlighed og tomhed

En dag i Landbohøjskolens have

I dag var jeg på model job for et magasin og vores lokation var Landbohøjskolens have. Sikke en fantastisk lokation. Vi bor tæt på Frederiksberg, men jeg har aldrig været i denne have. Det var en oase mit i byen. Der var smukke magnolia træer, en sø, blomsterbede og meget andet. Vi var et større hold (et dygtigt hold) og vi hyggede os rigtig meget igennem dagen. Frokost blev leveret fra Gló og det har jeg omtalt før på bloggen, det er en restaurant som laver rigtig lækker økologisk mad. Dagens skema var: en forside, 3 modeserie billeder og 8 smykke detalje billeder. Billederne vi tog skulle have forskellige looks, så jeg havde både peachy kinder, pinke læber og blå øjne. Mit favorit look var de blå øjne, som jeg også har sat billeder ind af.

Vi var effektive på settet og jeg fik tidligere fri end forventet, så jeg kunne en nå en træning. Af rigtig mange (mest gode) årsager har jeg ikke trænet i små 3 uger, så jeg trængte gevaldigt til det både fysisk og psykisk.

I dag stod den på:

Opvarming:
1 km gå på løbebånd – 10 incline
1 min planke
10 burpees
1 min planke
10 burpees
1 min planke
10 burpees
45 kettlebell swing 12 kg

Sæt:
Side crunch 12 kg – 3 x 15
Dødløft 3 x 15 – 14 kg
Hanging legraises 3 x 15
One leg hipthruster 3 x 15 på hvert ben
Mavebøjninger med 5 kg skive over hovedet 3 x 15
Bænkpres 3 x 10 25 kg
100 russaintwist
3 x 15 balance mavebøjninger
3 x 15 dips
3 x 15 bicep curls 4 kg
3 x 10 squat uden vægt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En utrolig intens telefon-fri weekend fuld af taknemlighed og tomhed