En dag i Landbohøjskolens have

Påskeferie i syden

Det her billede er fra Kaspers og min tur. Vi skulle fra Quito til Galapagos øerne 

Hvor har jeg trængt til påskeferie. De sidste mange uger har været ekstrem travle og mine jobs har fået første prioritet, dernæst familie og venner – og træning samt kæreste tid har været på nederste hylde. I morgen sidder jeg i et fly mod Egypten. Jeg glæder mig sindssygt meget til familietid, afslapning, varme, hav og sol, at læse bøger og træne. I morges kl 06 sagde jeg til Kasper, at jeg kunne sove i et år, og han svarede “jeg kunne sove længere end det”. Lige nu ligger han rent faktisk og sover til “middag”. Vi er simpelthen så trætte og har intet overskud til hinanden eller hverdagene, men hverdagen forsætter jo alligevel. Turen til Egypten har været planlagt længe og vi skal afsted med Kaspers farmor, farfar, mor, far, lillebror og hans kæreste. Vi skal bo på et Hilton hotel og jeg glæder mig til ikke at vaske op, gøre rent og lave mad. Jeg har ikke været i Sharm El Sheik før, så det bliver spændende at opleve en anden by i Egypten. Kaspers lillebror fylder 18 år mens vi er dernede og derfor skal vi Hard Rock Cafe, no surprise. Når vi kommer hjem skal vi holde påskebrunch hos min mor hvor vi skal male på æg og på skattejagt i haven, det glæder jeg mig meget til. Jeg har også fået mit første gækkebrev af min moster (eller hendes katte faktisk), det var rimelig nemt at gætte. Jeg håber at i alle får en skøn weekend og påske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i Landbohøjskolens have