Påskeferie i syden

Forårsfavoritter til ønskelisten

Sponsoreret indlæg for Hunkemöller

Der flere ting på min ønskeliste fra Hunkemöller. Lige nu er jeg på påskeferie i Egypten og det er bare sindssygt lækkert. Jeg kan godt lide, at have mange bikinier og badedragter med når jeg rejser og denne ferie er ingen undtagelse. Jeg synes denne bikini fra Hunkemöller og denne badedragt er spot on. Begge dele har nogle rigtig fine og romantiske detaljer. Selvfølgelig kræver både hvid og rød lidt kulør, men det arbejder jeg på. Jeg kan også godt lide, at bruge min badedragt om dagen til et par shorts, og jeg synes ryggen er rigtig fin på denne badedragt.

Nattøj er en af min favorit ting og jeg hopper i nattøjet lige så snart jeg er kommet ind ad døren eller efter en træning. På ferien og når vejret er lidt lunere i Danmark, skal mit nattøj være lidt lettere. Derfor er der 4 items fra Hunkemöller på min ønskeliste. Et pyjamassæt med kirsebærprint, hvor det er shorts i stedet for bukser og en lyserød underkjole med tilhørende kimono. Derudover bruger jeg også mine natkjoler til hverdag når vejret er til det. Jeg synes krydset på ryggen og blonden (som går igen på kimonoen) forneden er nogle skønne detaljer på den lyserøde underkjole.

For at hoppe helt over i anden boldgade, så går jeg aldrig rigtig med lingeri. Det er blevet en arbejdsskade. Som model er det vigtigt at have neutralt undertøj på som fremhæver ens krop bedst muligt. Denne nude bh gør i sin enkelthed det.

Herunder kan du se mine favoritter:

  1. Satin natkjole
  2. Satin kimono
  3. Nude BH
  4. Cherry skjorte 
  5. Cherry shorts
  6. Rød badedragt
  7. Hvid bikinitop
  8. Hvid bikinitrusse

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie i syden