Homebound

påskehare besøg og farvelægning af æg

Kjole vila, sko Ecco 

Natten til søndag landede Kasper og jeg fra Sharm El Sheik. Jeg sov fra 03-07 og så skulle jeg ellers pakke ud søndag morgen. Vi skulle besøge min mor til påskehygge om formiddagen. Påske har min familie altid gået en del op i, der bliver pyntet op med påskepynt og vi har påsketraditioner. Kaspers familie bruger ofte påsken til at rejse i, så de sidste år har jeg nydt godt af begge dele. Så længe jeg kan huske, har jeg været på påskejagt i min mosters have på Bornholm. Ikke efter små chokoladeæg, men efter store påskeæg fyldt med chokolade og slik mærket med mit navn. Min søster og jeg skulle finde et fra moster og morfar samt et fra vores forældre. Nu hvor jeg er voksen har det ikke ændret sig, men det er ikke hvert år, at jeg finder æggene på Bornholm. I år fik jeg både tilsendt af min moster, og min mor, far og svigerforældre havde påskeæg til mig. Jeg har taget traditionen til mig og har de sidste mange år givet min søster, moster, mor, far og Kasper et påskeæg af en slags. Jeg synes simpelthen, at det er så hyggeligt. En anden tradition vi har er, at tegne på æg. Vi laver brunchbord med pandekage, hjemmebagte boller, frugt og grønt, pølser og selvfølgelig blødkogt æg. Dem skal vi tegne på og sende rundt til visning, så alle kan grine og/eller rose. Jeg håber at i har haft den skønneste påske herhjemme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homebound