påskehare besøg og farvelægning af æg

En weekend fuld af fest og farver

Sikke en weekend jeg har haft. Jeg har fejret to mennesker jeg virkelig elsker, Kaspers lillebror Mikkel og en af mine bedsteveninder Frederikke. Jeg er bestemt ikke vant til at få 4-6 timers søvn, drikke shots og teknobajere (cider) hurtigt efter hinanden og danse natten lang – to dage i streg.
I fredags fejrede vi Frederikke. Vi startede i hendes lejlighed til tapas og vin, og tog derefter videre på Falkenberg bar, hvor vi mødtes med nogle flere gæster. Vi legede limbo og jeg vandt stort (as always) – vi spillede beerpong og der vandt jeg not so much. Det var sådan en hyggelig aften i godt selskab og tapassen smagte virkelig lækkert.
I går blev Mikkels 18 år fejret endnu en gang. Det var med familie og venner til et brag af en fest. Der var mange indslag af forskellige slags og vi var færdige med desserten kl. 23.30 vidst nok. Jeg elsker den slags fester/arrangementer, fødselsdage, konfirmationer, barnedåb – bring it.  Maden var så god, og især forretten som var en fiskeanretning med en fiskefrikadelle, paneret kongereje og en frisk forårsrulle med tun var lige i øjet. Efter middagen startede Kasper og jeg på ægte BOAG (det gymnasium Kasper og jeg gik på sammen) manér en drukleg, det blev til Buffalo. Udover at hælde shots på fødselaren, dansede vi til alle numre som blev spillet (det var en formidabel playliste) – og vi kamp svedte. Det var musik lige efter mit hjerte og ormen blev lavet op til flere gange på dansegulvet. Kasper og jeg kom i seng kl. 05 og stod op 9.30. I dag har jeg gjort hytten ren, handlet, arbejdet og trænet. Jeg tænker min næste weekend skal være mere rolig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

påskehare besøg og farvelægning af æg