Kunsten i, at lære at sige fra og en pisse god weekend

Mor-datter kvalitetstid

Sikke en regnvejrsdag vi har haft i dag. Jeg har også haft en sygedag med migræne som startede ved en 17 tiden i går eftermiddags. Jeg har også erhvervet mig en omgang helvedesild. Det er en slags skoldkopper på ny. Skoldkoppevirussen ligger nemlig i dvale i ens nervesystem og kan springe frem som helvedesild (virus) hvis man er stresset, er syg eller ikke har sovet nok. De klør, brænder/svier og ser ret klamme ud. Sådan er der balance i livet. Tirsdag og onsdag havde jeg nogle helt vildt hyggelige dage med min mor. Da Kasper er på lejerskole på Bornholm denne uge havde min mor og jeg planlagt mor-datter dage. Vi skulle på hotel, ud at spise og i biografen. Det viste sig så, at hotellet havde et event og derfor var poolområdet lukket og derfor rykkede vi vores booking til juni måned. Min mor kom i stedet hjem til mig, hvor jeg lavede lækker aftensmad og vi sov sammen til onsdag. Onsdag startede med en tur til bageren og en fodbehandling. Tilbage i januar da jeg fyldte år havde jeg ønsket mig en fodbehandling hos en fodterapeut og det fik jeg af mine svigerforældre. Den havde jeg så bestilt tid til i går og det var virkelig tiltrængt. Jeg passer ikke særlig godt på mine fødder, noget som jeg burde tage til eftertanke. Nu er mine fødder i hvert fald helt “friske” og sommer klar. Kvinden som ordnede min fødder var rigtig dygtig. Efter besøget hos fodterapeuten tog min mor og jeg i biografen. Vi skulle se “Dronningen”. Sikke en vanvittigt og tankevækkende film. Den var virkelig god og jeg blev helt forlegen under de intime scener da der kun var pensionister samt min mor og jeg i biografen. I går var vejret ret godt i københavn, så vi valgte at gå frem og tilbage til Palads (kun med lidt bushjælp). Det er så hyggeligt, at have min mor med i københavn for hun er typen som vindueskigger og stopper op – hvilket jeg slet ikke gør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunsten i, at lære at sige fra og en pisse god weekend