ELLE Salon og mors dag

Easis uden tilsat sukker – sund og nem take away

Reklame da jeg har modtaget måltidskasse i gave

Easis uden tilsat sukker (REKLAME) har lanceret måltidskasser med færdigretter uden tilsat sukker. Jeg modtog min kasse med 5 måltider i mandags og har derfor til en hverdags uge. Der er i gennemsnit 550 kalorier per måltider. Du bestiller nemt hvilken uge du gerne vil have og det er fem aftensmåltider til én person. Det bliver leveret om mandagen og står klar foran din dør. Der er isposer i flamingokassen så maden kan holde sig op til 24 timer inden det kommer på køl (det skal opbevares i køleskabet).

Den gennemsnitlig makrofordeling:
Protein: 23 %
Fedt: 35 %
Kulhydrat: 40 %

Maden er færdiglavet, så det skal bare opvarmes i ovnen eller mikro (husk at prikke hul i folien først). OG selvfølgelig skal det kolde tilbehør ikke opvarmes.

Jeg havde bestilt en kasse med følgende:

Mandag

Fiskefilet med broccolipure og bagte rødløg

Tirsdag

Stegt Stegt kylling med græske kartofler og grillede grøntsager

Onsdag

Kalkunfrikadeller med bagte gulerødder og Tzaziki

Torsdag

Afrikansk gryderet med perlebyg og edamamme 

Fredag

Indonesisk tabouleh med kalvekød

Indtil videre har jeg fået 3 måltider, som har været ultra nemme at lave og smagt dejligt. Da vi bor to derhjemme supplerer jeg maden fra måltidkassen med det aftensmad vi alligevel skulle have den dag. Det er lækkert, at vi har flere muligheder den uge og da min kæreste ikke er vegetar nyder han godt af færdiglavet godt kød eller fjerkræ. Fordele ved måltidskassen: vi spiser oftest ret sent da jeg har mine træninger og det gør det nemmere for mig at handle ind og lave mad, samt har styr på kalorie skemaet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE Salon og mors dag