Easis uden tilsat sukker - sund og nem take away

Klædt i gul og blå

I går var familien Beyer klædt i gult og blåt. Vi holder med fodboldholdet Brøndby og de var et af finaleholdene i gårdagens pokalfinale i Parken.
Som alle nok bemærkede var det en særdeles regnfuld dag i går. Kasper, min far og jeg havde besluttet os for at tage ind til Gammeltorv ved middagstid i København for at gå i Brøndby-marchen mod Parken. Kasper og jeg havde taget hele regnsættet på, vandrestøvler, skiundertøj, hue og handsker – men alligevel var det ikke nok. Det regnede så kraftigt, at vi blev helt gennemblødte og sad i Parken piv våde og frosne. Regnen stoppede os dog ikke og med matchende blå/gule regnfrakker, bøllehatte og pokalfinale t-shirts gik vi med resten af Brøndbyfansene gennem Københavns gader. Vi mødtes med min søster og svoger ved Parken og gik sammen ind på stadionen og fik typisk fodboldmad. Jeg fik popcorn til frokost, da de ikke serverede vegetarisk mad, hvilket jeg synes er dårlig stil.

Som Kasper og jeg snakkede om. Da Brøndby var i pokalfinalen i 2018 skinnede solen, vi havde shorts og t-shirt på, vi vandt kampen suverænt og alle var i godt humør. Igår øs pis regnede det, marchen var ikke den samme, vi tabte kampen efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Men det var alligevel en god oplevelse (og en god historie om nogle år). Vi havde siddet i spænding længe og glæden blev ikke udløst da Midt Jylland løb ind på banen som vindere. Begge hold havde haft store chancer og kunne have vundet kampen tidligere. Da kampen endte i straffesparkskonkurence i går, vidste vi godt at vi havde tabt. Hvis man er ægte fodboldfan, bliver man virkelig ked af det når ens hold taber en finalekamp, så begejstringen var ikke stor da vi satte næsen mod Valby ved 20 -tiden. Det blev en lang, kold, våd, intens, sorgmodig og hyggelig dag i fodboldens ånd.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easis uden tilsat sukker - sund og nem take away