Klædt i gul og blå

En weekend fuld af begivenheder

Store Bededagsferien er slut om få timer og jeg har haft 4 fridage i træk. Hvor de er blevet af forstår jeg slet ikke. Fredag var min familie og jeg til pokalfinale i Parken, hvilket jeg har skrevet om her. I går skulle Kasper og jeg til to begivenheder. Først skulle vi til vielse og reception i Frederiksberghave til min kollega Cæcilies bryllup. Cæcilie og hendes nu mand havde lejet det kinesiske lysthus og det dannede rammerne for deres vielse og efterfølgende reception. Det var så utroligt gennemført helt ned i detaljerne, Cæcilie og Behruz var simpelthen så smukke, solen skinnede fra en skyfri himmel, der var kærlighed i luften og alle gæsterne meget rørte. Jeg stod selvfølgelig og fik en masse ideer og forestillede mig vores kommende bryllup inde i hovedet – man bliver altså bare glad og inspireret til bryllupper. Efter receptionen skulle vi til min fars 54 års fødselsdag. Jeg elsker familie-tid og det var en hyggelig aften, med masser af lækker mad, mange grin og Eurovision i fjernsynet. I dag har vi/jeg slappet mere af. Vi stod op og tog den helt store rengørring i lejligheden (med rens af afløb and everything). Kasper skulle være sammen med sine venner og jeg har læst i solen og ellers gået tur på Vester kirkegård imens, at jeg snakkede i telefon med min moster. Lidt tidligere i dag hentede jeg Kasper på Fisketorvet og vi valgte at gå hjem sammen. Vi holder rigtig meget af at gå i Københavns gader og snakke om alt og ingenting. Nu har jeg lige dyrket en times yoga, og det trængte mine stænger til. Næste uge er igen en travl arbejdsuge og fuld af sociale aftaler (som vi burde skære en smule ned på). Jeg er nu rigtig glad for hverdagen og weekenderne, jeg er faktisk glad for alle dage.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klædt i gul og blå