En weekend fuld af begivenheder

Er min mening til dit og dat meningsløs at skrive om og om at være mere offline end online

Jeg har lagt mærke til, at jeg på det senest, ofte skriver om mine weekender. Jeg tænker, at det er der jeg ofte har planer og det giver mere mening at skrive om for mig. I løbet af en arbejdsuge prioriterer jeg ikke bloggen. Mit modelarbejde er lidt på low lige nu, men jeg har derimod travlt hos det PR firma jeg arbejder hos og derudover vægter jeg mine træninger/sociale liv højt. Jeg startede denne blog for, at skrive omkring alle “fordelene og ulemperne” ved modellivet. Jeg skriver stadig om mine modeljobs i ny og næ eller hvis der opstår en situation jeg har lyst til at skrive om, men jeg skriver også om mange andre ting – og lige den balance kan jeg godt have lidt svært ved. Er min weekend virkelig spændende? Er min mening til dit og dat meningsløs at skrive om? I hvert fald kan jeg godt lide at have bloggen, når jeg så får lyst til at skrive om mit liv. Mit Instagram “forbrug” er langt under hvad det engang var og jeg føler mig hverken inspireret eller underholdt når jeg logger på. Som nævnt før på bloggen er jeg lidt i en process. Jeg ønsker virkelig at være mobilfri. Jeg vil ikke være aktiv på sociale medier flere timer om dagen, jeg vil ikke være tilgængelig på min telefon når jeg sidder med andre mennesker, jeg vil ikke tage min telefon frem i toget eller i køen på vej til kassen fordi jeg “keder mig”. Det her er ikke et skældud post til alle dem som gør de overnævnte ting, be my guest hvis du har det godt med det, men det har jeg ikke. Jeg får ikke noget postivt ud af det at all, snarre tværtimod. Jeg kan blive så ked af mit udseende og min krop når jeg kigger på lækre damer på Instagram, hvilket jo er tåbeligt fordi vi er alle forskellige og jeg lever faktisk af mit udseende blandt andet. Engang havde jeg også et kæmpe behov for at vise hvad jeg laver til dagligt og i min fritid på de sociale medier. Det behov har jeg slet ikke længere, hvilket også overrasker mig lidt – for hold nu op hvor har jeg postet mange billeder og stories. Jeg skal selvfølgelig være tilgængelig på min telefon i arbejdstiden og efter arbejde fordi mit bureau kan ringe og spørge mig om last minute jobs. I denne uge besøgte jeg mine svigerforældre og jeg havde lagt min telefon væk for, at være på fysisk og ikke digitalt, jeg missede et opkald fra min booker og derved et job, og det kan jo være så hamrende ondt i maven irriterende, men på den anden side, er det jo det jeg kan forvente der vil ske, når jeg ikke vil sidde på min telefon. Jeg aftalte med mig selv, at jeg ville have min telefon på lyd, når jeg ikke har det tæt på mig, men det kan også forstyrre når den plinger med notifikationer. Det er en gråzone, som jeg ikke har besluttet hvad jeg skal gøre med.

Og så til noget helt andet. Hvad skete der lige for GOT i mandags. Vi havde GOT aften med Kaspers venner hjemme hos os og alle var mundlamme efter det sidste afsnit, som så blev erstattet med vrede og tomhed. Vi har fulgt denne serie i 10 år også slutter det sådan, come on. Den skulle jeg lige have ud, som trofast GOT fan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend fuld af begivenheder