Er min mening til dit og dat meningsløs at skrive om og om at være mere offline end online

En tur på Bakken og CL finale

Det er længe siden, at Kasper og jeg har været på Bakken og prøve forlystelser. For et par år siden gav jeg ham det i fødselsdagsgave og vi har faktisk ikke været der siden. I dag var vi på dobbelt-date. Kaspers ældste ven Emil og hans kæreste Linea havde foreslået en tur på Bakken og den var vi med på. Vi havde aftalt at mødes kl. 12.30, da Bakken først åbner kl. 12. Med os havde vi medbragt mad og tæppe så vi samtidigt kunne tage en lille pause i Dyrehaven og holde picnic (da jeg ikke vidste om man kunne få vegetarmad på Bakken, men det viste sig, at man kunne købe falafel flere steder). Vi har simpelthen haft den sjoveste dag og var faktisk ikke helt parate til at tage hjem, men der venter en ny arbejdsuge i morgen og vi er næsten lige kommet ind ad døren. Kasper og jeg kan ikke rigtig styre os når vi er i forlystelsesparker og vil prøve mange ting op til flere gange. Favoritterne var/er “den Gamle rutsjebane”, “Polyppen”, “Ulven” og “Dragen”.  Udover de “normale” forlystelser prøvede vi 5D biografen, simulator maskine, safaritur, spøgelseshuset og drengene skulle ind i en spillehal og skyde “Walking Dead” zombier. Der var mange mennesker på Bakken i dag grundet det fantastiske vejr, men vi stod slet ikke i lange køer eller ventede på, at det kunne blive vores tur, vi kom direkte til næsten hver gang. Der var koncert med Shaka Loveless og Wafande på plænen som selvfølgelig også gjorde at mange mennesker var en tur forbi Bakken, men det var kun fedt at have lidt baggrundsmusik. Vi stoppede ikke op og så koncerten, da vi var helt høje på adrenalin. Vi kunne alle sammen godt mærke, at vi er blevet lidt ældre og vi blev en del rundtosset og kvalmen kom efter hver tur vi prøvede i de sjove forlystelser. Kombinationen af godt vejr, søde venner, højt humør og ingen bagkant gjorde at Kasper og jeg har haft en virkelig skøn dag på Bakken. Det behøvede vi også lidt efter Champions League finalen i går. Vi holder med Tottenham og de tabte desværre (og uretfærdigt). Vi havde dog også en hyggelig eftermiddag og aften hjemme hos Kaspers forældre. CL aften er blevet en tradition med fodboldkamp, kongespil og grill mad hos mine svigerforældre sammen med Kaspers venner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er min mening til dit og dat meningsløs at skrive om og om at være mere offline end online