En tur på Bakken og CL finale

Fest, farver og en bowl med chokolade

I skrivende stund ligger Kasper og jeg og ser landskamp, efter en lang træning. Pinsen var yderst tiltrængt for både mit og Kaspers vedkomne. Selvom vi måske havde brug for ingen planer (vi er utrolige dårlige til at sig nej til sammenkomster/begivenheder/spontane planer), skulle vi til flere arrangementer. Fredagen aften var jeg på Hotel Sankt Petri med en af mine bedsteveninder og drikke fredagsdrinks. Lørdag skulle vi til sommerfest/housewarming hos Kaspers fætter og hans hustru. Det var en virkelig god aften. De havde lavet det hyggeligeste udendørs loungeområde i haven, de diskede op med kvalitets tapas og lækre drinks i spandevis. Musikken kørte derud af og der var en masse lege. Kasper, hans lillebror Mikkel, Mikkels kæreste Thea og jeg spillede både beerpong, kongespil og slå søm i. Jeg var ikke den bedste til “søm slåning”, men på kongespil og beerpong var jeg på hjemmebane (Kasper hjalp også til). Prikken over i’et på aften, var den store champagnebowl med chokolade (som jeg holder på billedet øverst). I går havde jeg lavet en surprise fejring for min skønne veninde Katrine. Hun venter sit andet barn, hendes første er lige fyldt 2 år, hun fylder 25 år i juli og bliver bachelor inden længe og det syntes jeg skulle fejres. Vores fælles veninder skulle komme hjem til mig og overraske hende med flag, gaver, boller og frugt – men vores overraskelsesmoment kiksede fuldstændig og mine veninder falder grindende sammen mens de råber surprise – virkelig klassisk dem. Jeg kunne ikke engang selv holde masken. Katrine blev lukket ind i vores opgang og derfor ringede dørtelefonen ikke, så da hun banker på døren, går der total panik i os. I morgen starter der endnu en uge og jeg starter ud med model job, hvilket jeg glæder mig til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur på Bakken og CL finale