Fest, farver og en bowl med chokolade

Dobbelt modeljob og et smut til Sverige

I denne uge har jeg været på arbejde som model 2 gange, både tirsdag og torsdag. Det har været for den samme kunde; Eilersen sofa. Det har været rigtig skønt at komme på arbejde igen. Jeg har fået lov til, at være kreativ og lave det som jeg er god til. Det var en stor produktion som har haft til huse i The Lab (København) som har mange studios. Vi var omkring 12 forskellige modeller fordelt på 3 dage. Setuppet var, at vi skulle være cirka 7 modeller på hvert billede og derfor havde ingen af os haft en til en kontakt med kameraet og fotografen. Jeg synes, at det har været nogle rigtig sjove dage med nye bekendtskaber. Looket var forskelligt, så tirsdag var vi mere business like med stramt hår samt suit og torsdag havde jeg løst lækkert hår, en silke kjole og en gul læderjakke.

I dag tager min søster, hendes kæreste Issam, min far, Kasper og jeg til en ødegård i Sverige. Her skal vi være til søndag eftermiddag. Det glæder jeg mig meget til. Jeg har så småt gået og pakket i går formiddags, da vi skal have bilen fyldt med brætspil, havespil og selvfølgelig masser af mad. Jeg håber vejret er med os i det svenske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fest, farver og en bowl med chokolade