Dobbelt modeljob og et smut til Sverige

Svensk ødegård og familietid

I weekenden var jeg langt oppe i en svensk skov. Min far havde arrangeret en familietur til en ødegård. Vi var 5 mennesker afsted og det var virkelig fantastisk, at være i naturen sammen med dem jeg elsker. Vi tog afsted fredag aften efter arbejde og på vejen skulle vi lige forbi McD og en plyndre en slikforretning. Da vi kom til vores “sommerhus” Engleholm sent på aftenen skulle vi selvfølgelig lige tjekke stedet ud. Vi fik det største grineflip da Kasper ikke kunne stå oprejst nogle steder i huset og bestemt ikke på første sal og det føltes som en sauna hvor vi skulle sove. Desuden var der en død mus som lugtede på badeværelset. Det var et ekstremt hyggeligt og meget personligt sommerhus. Det havde en helt bestemt stil som man ikke kunne lade være med, at holde lidt af. Weekenden stod på rigtig rigtig mange spil, Kongespil, Yatzy, Petanque og Hint ad flere omgange. Vi kan alle godt lide at spille og er konkurrencemennesker – så vi går all in i hvert spil. Derudover var vi et smut forbi en meget øde by for at handle og blande mere slik. Min svoger og jeg valgte også at træne i skybrud. Han er i langt bedre form end jeg og pressede mig ekstremt meget under vores træning. Da vi kom sent i seng, stod vi også sent op og jeg stod for nybagte boller hver morgen. Jeg slog en dej sammen som skulle koldhæve, hvilket er den nemmeste bageløsning synes jeg. Vi kunne alle sammen have brugt en dag længere oppe i det svenske, da vi hyggede os meget sammen. Selvom alle mine ferier har været gode, er det her en ferie lige efter mit hjerte. Natur, ingen skærme, familie, en masse spil og god mad. Jeg var helt høj på lykke da vi kom hjem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dobbelt modeljob og et smut til Sverige