Manon Les Suits, Mamma's og min mama

Lidt for meget fart over feltet og snart sommerferie

De sidste par uger har været sindssygt hektiske med modelarbejde, mange events og arbejde hos pr bureauet samt sociale aftaler. Vejret er blevet bedre og bedre i dk hvilket er ens betydende med flere sociale aftaler med familie og venner. I hvert fald for mig. Jeg nyder at være på bryggen med mine veninder eller gå aftentur i Frederiksberghave, men jeg har alligevel presset citroen til maks. Heldigvis går jeg på ferie senere i dag og rejser til Israel på søndag.

I går var jeg i Aalborg for at arbejde. Det var en virkelig lang dag fra 04.30-21 med transporttid. Heldigvis var det med nogle rigtig søde mennesker og jeg blev hentet af min svoger som skulle tilbage til KBH. Det var et mega godt team som forstod, at gøre dagen “nem” og sjov. I denne uge har jeg også lavet en præsentation for Piezak. I sidste uge skød jeg for et nyt dansk brand som bliver lanceret til august. Vi var både på Holmen, Amager strand og i Skovshoved. Det var en lang aften fra 16-22, og den endte i skybruddet der ramte København den aften. Kasper var så sød at holde sig vågen og tage imod mig da jeg kom hjem. Så blev mit tøj hængt op og jeg fik vasket hår i håndvasken.

Jeg har arbejdet en del som model som den sidste måneds tid, det gør mig virkelig glad. Det er bestemt ikke “in” at have travlt og jeg ville faktisk gerne have et mindre travlt skema, men jeg tror at alle har rigtig mange perioder hvor de har mere travlt end normalt. I Aalborg skød vi udendørs i blæst og sol. Jeg troede faktisk ikke, at vi skulle være på location, da mødestedet var i studie, men jeg holder nu af begge dele, location skydning kan dog skabe lidt flere udfordringer. Der er ingen strøm til krøllejern eller damper. Vi var i mindeparken hvor der er et stort lyst monument for alle de faldne under første verdenskrig. Det var en lookbook som skulle laves og der skulle tages omkring 30 billeder tror jeg. Undervejs fik vi lige besøg af dronningen, som skulle til sit sommerresidens. Alle skydninger jeg er på er forskellige fra hinanden, men de sidste par jobs har virkelig stukket i alle retninger, hvilket er en af de ting jeg elsker ved mit arbejde. 2 dage er aldrig ens, og man skal bestemt ikke forvente andet.
Efter arbejde i dag skal jeg til 25 års fødselsdag hos en af mine bedsteveninder (hvilket bliver en fest som altid) og ellers skal jeg lave have arbejde for min mor i morgen sammen med resten af familien. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Manon Les Suits, Mamma's og min mama