Israel part three

Israel part four

Vi ankom til Eilat i lørdags. Eilat er en dejlig ferieby med standpromenade og snorkle muligheder. I morgen skal vi i en undervands-nationalpark, hvor de passer på koralrevene. Det burde være ensbetydende med, at der er flotte rev og masser af farvestrålende fisk.

Det er 40 grader i Eilat, hvilket er virkelig varmt, i hvert fald for mig. Heldigvis er vores lejlighed indrettet på den måde, at der er en privat pool på taget. Der har vi brugt mange af vores dage på at læse, spille spil, spille bold i poolen og slappe af. Om aften har vi gået en tur ved stranden, hvor er der et stort udvalg af butikker og restauranter – oven i købet flere shoppingcentre. Vi har fået virkelig god mad mens vi har været her i Israel. Både deres salater, pasta, pizza og vegetarretter smager fantastisk (det er kun dem jeg kan omtale, men familien er også begejstret for maden).

Denne del af ferien skulle stå på afslapning, men selvfølgelig skulle vi ud og opleve hvis muligheden bød sig. Vi havde snakket om at tage til Jordan for at se Petra, men det vi blev enige om skulle være en anden god gang. Vi skulle have visums for at komme ind i Jordan, det ville koste for mange penge, samt en dag var ikke nok til at opleve Petra – de grunde talte imod en dagstur denne gang. Kasper, hans far, og Mikkel har været ude at dykke i Det Røde Hav her til formiddag, men de var ikke super begejstret da de kom hjem. Der var ikke lige så smukt under vandet, som der har været på deres mange dyk i Egypten. Vi skulle selvfølgelig også prøve at snorkle fra vores egen strand, men den ide blev skudt i skænk grundet en masse søpindsvin og sten. Der er ikke længe til, at turen går mod København igen, hvilket altid er glædeligt og lidt sørgeligt på en og samme tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Israel part three