Israel part four

Israel part five

Nu er vi hjemme fra Israel og sikke en fantastisk ferie vi har haft. De sidste 4 indlæg på bloggen har handlet om vores tur og de kan nemt findes til de interesserede. Den sidste dag i Eilat brugte vi bedst muligt. Vi startede i en undervands-nationalpark hvor vi skulle snorkle, men jeg må ærligt indrømme at det var langt fra lige så smukt under vandet som i Egypten. Vi var dog så heldige at se en stor blæksprutte og følge den fra sten til sten. Det var en stor oplevelse. Derudover så vi en masse andre store og små fisk. Efter snorkling tog vi en velfortjent is pause på stranden inden turen gik mod poolen. Vi valgte at spise hjemme og sluttede aften af med aftenbadning. Da Mikkel og Kasper var yngre, var de kede af, at de aldrig kunne aftenbade – men nu var muligheden der, da vi havde vores private pool på taget. Jeg var i tvivl om jeg skulle hoppe i, men kom selvfølgelig i og vi legede i et godt stykke tid. 

I går havde vi en lang rejsedag på over 14 timer, men det er så skønt når man endelig er hjemme. Jeg er rimelig lettet i øjeblikket, for da vi fløj fra Tel Aviv til  Zurich hvor vi skulle mellemlande, var der så meget turbulens at mange begyndte at skrige/græde i flyet, jeg blev også bange og tårerne trillede. Når man er så højt oppe i luften har man ingen indflydelse på hvad der sker, hvilket er temmelig ubehageligt. Selvfølgelig stolede vi på piloten, men puha for en omgang. Israel har været en oplevelse og fornøjelse uden lige og jeg kan kun anbefale alle at tage dertil. To ting man skal være opmærksom på: varmen og priserne. Det var en del dyrere end i DK lige meget hvor vi handlede/spiste/købte benzin mv og varmen var virkelig hård i Eilat med maks 43 grader mens vi var der. Kasper og jeg har en lang rejseliste over steder vi gerne vil hen, og takket være Kaspers forældre kan vi nu strege Israel af listen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Israel part four