Vil du gifte dig med mig?

Vores ferie på Bornholm

Udover Kaspers frier, havde vi en fantastisk tur til Bornholm. Vi var der lidt over en uge og havde heldigvis skønt vejr.

Dag for dag på Bornholm.

Fredag ankom vi til øen ved middagstid og min farfar hentede os i Rønne. Vi havde ikke så meget på programmet andet end, at vi skulle besøge nogle kattekillinger min moster passede. Der var 8 stk. og de sprang rundt på min ryg og legede med Kaspers snørebånd. Vi gik en tur ned til Årsdale by og forbi Høkeren, hvor jeg lånte nogle bøger og spiste en is. Til aften skulle vi have fiskefrikadeller. Vi spiser altid rigtig meget fisk når vi er på øen.
Lørdag skulle vi fejre min mosters og farfars fødselsdag i Svaneke om aften. Vi var dog også et smut i Svaneke om formiddagen til torvedag. Vi købte grøntsager, magneter, cookies, bolcher og flødeboller, mens vi gik rundt i det skønne vejr. Vi var hjemme til tour-start. Vi har set en del Tour De France (læs Kasper) mens vi var på Bornholm.
Søndag skulle vi have vores årlige minigolf konkurrence, hvor vinderen giver is. Vi tager altid til Snogebæk og spiller. De sidste par år er jeg blevet bedre til minigolf og vandt denne gang. Det er en virkelig hyggelig tradition. Bagefter gik vi til Kjærstrup chokolade og fik is.
Mandag skulle vi på vores årlige cykeltur. Det er en tur rundt i paradisbakkerne og er normalt 20-30 km lang. Vi har madpakker med og holder stop på vejen for at spise. Min farfar kunne ikke komme med denne gang desværre og derfor skulle Kasper finde vej, det gik også rigtig godt indtil vi missede et højresving og kom derfor til en klippe/sten sti (en kilomet lang) hvor vi blev nød til at bære cyklerne igennem.
Tirsdag var vi endnu en tur i Svaneke. Der er den by som ligger tættest på Årsdale cirka 3 km væk. Vi tog afsted ved frokosttid og gik ellers rundt og shoppede. Vi skulle mødes med min faster, onkel, kusiner og farfar til middag kl. 17. Vi skulle spise på et virkelig godt pizzaria “Bonalâs”. Det kan anbefales. Min faster og jeg bor lidt langt fra hinanden på sjælland, så det er hyggeligt når vi ses.
Onsdag var den dag Kaspers friede til mig, det kan du læse om her. Jeg tabte desværre i minigolf, men jeg havde også rimelig stort held i kærligheden den dag. Kasper og jeg gik en aftentur, fordi vi havde så meget energi ovenpå en fantastisk dag. Derudover lå vi vågne til langt ud på natten og snakkede om vores kærlighed.
Torsdag skulle vi hjem om aften, men det stoppede os ikke i at spise en sidste is i Svaneke. Om formiddagen spiste vi stor morgenmad, gik en tur ned for at bade og købte bøger i Årsdale (læs: vi fik ikke badet, det var for koldt).

Udover alle vores dejlige aktiviteter har vi slappet af i solen, læst bøger, spillet en masse yatzy og set krimier/film på Tv2/Dr1 hver aften.

2 kommentarer

 • Rikke

  Hvor er kjolen fra på første billede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Augusta Beyer

   Den er fra Baum und Pferdgarten, men tilbage fra 2015/2016 vidst nok. Der hører også et bånd med til taljen hvis man har lyst 🙂 God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du gifte dig med mig?