Vores ferie på Bornholm

Grøn koncert

I søndags var min mor, Kasper og jeg til Grøn koncert. Det er en tradition vi så vidt muligt prøver at holde fast i. Vi synes, at det er enormt hyggeligt og man får en masse gode koncerter til ingen penge. I år spillede “Anne, Sanne og Lis”, “Carpark North”, “Kesi”, “Alphabeat” og “Scarlet Pleasure” som vi gerne ville se og selvfølgelig var der også andre dygtige artister.

Inden Grøn Koncert skulle jeg til et beach event med min søster og svoger. Jeg stod tidligt op søndag morgen for at lave pastasalat og sandwich til senere da jeg så skydbruddet. Det varede rimelige længe og træningseventet bliver rykket til indendørs (thank god). Det var et 2 timers langt event hvor der var mange forskellige øvelser – hvilket er lige mig. Heldigt for os stoppede regnen og under hele Grøn Koncert bragede solen igennem.

Da vi ankom til Valby parken spillede Saveus (Martin), men vi bevægede os ned mod Grøn scene da mange af de artister vi gerne ville se spillede der og ikke på Nova scenen. Kasper fandt det perfekte spot, ikke for tæt på (det er min mor ikke fan af) men heller ikke langt væk – det var nemt at se scenen. Alphabeat gik på og startede en popfest, derefter spillede Carpark North som jeg synes leverer de fedeste koncerter – jeg har set dem 3 gange nu og de er virkelig bare helt fantastiske gode. Anne, Sanne og Lis var vi totalt fan af og stod i omgange arm i arm og sang med på de danske hits. Det var en dejlig sidste ferie dag og i mandags startede jeg på arbejde igen. Når jeg har fri i dag skal jeg hente min forlovelsesring hos Halberstadt og kan næsten ikke vente med at få den på fingeren.

Grøn koncert er et rigtig god initiativ og vi stopper ikke med at støtte op om muskelsvindsfonden. Over årene har der været nogle virkelig god kunstnere på scenen (faktisk hvert år) og det er altid en fornøjelse at deltage både i regn og solskin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores ferie på Bornholm