Grøn koncert

Kaspers fødselsdagsweekend

Kasper fyldte 26 år i søndags og vi havde den dejligeste dag i selskab med venner og familie. Fødselsdagsfejringen startede dog allerede lørdag. Jeg vækkede Kasper med sang og morgenmad. Jeg havde lige været et smut til bageren imens, at han sov. Jeg fik ham op og han skulle selvfølgelig have en gave. Resten af dagen brugte vi på at se serie indtil Kasper skulle til et arrangement. Da han var væk gjorde jeg klar til om søndagen og gjorde rent. Vi havde bestilt bord til om aften på Halifax. Kasper havde spurgt længe om vi ikke kunne tage derhen og nu var der en fin anledning. Han fik en stor burger og jeg en vegetarbøf/bowl. Vi valgte begge sweet potato fries og alt levede op til forventningerne.

I søndags holdt vi stor fødselsdag hjemme hos mine svigerforældre. Vi havde spurgt om lov til at holde det hos dem, da de har en lidt større fodboldbane end vi har i gården og ellers er det bare så hyggeligt at det er i Kaspers barndomshjem. Kasper og hans far satte telt op i haven mens de drak cider (før 11, haha) og min svigermor og jeg var i køkkenet. Gæsterne kom og mange iført fodboldtøj, da det er en tradition, at der bliver spillet fodbold til Kaspers og Mikkels fødselsdage. Fodboldkampen startede og holdene var: de gamle mod de unge (6 på hvert hold). De spillede 3 x 45 minutter og de gik virkelig til den, faktisk kom flere til skade af flere omgange. Boys will be boys.

Da vi skal til at sætte os til bord og spise kage kommer flere i tanke om at Kaspers mormor ikke er der. Vi har glemt mormor simpelthen, hun skulle hentes derhjemme. Hun havde stået i en time nede på gaden og ventet. Kasper fik virkelig mange meget flotte gaver, men især en gave gav indtryk på mig. Kaspers mormor gav os Kaspers afdøde morfars guldring, så vi kan smelte den om til vielseringe (sammen med andet guld) og havde lavet et lille kort til. Det blev jeg meget rørt af.

Vi har haft en dejlig weekend, men jeg er virkelig glad for at vi havde lørdag sammen – da jeg næsten ikke så Kasper i søndags. Jeg rendte rundt og han underholdte og de roller er vi begge gode i. Det var en helt fantastisk dag med mange af dem som vi elsker og holder af – så det var hele renderiet/arbejdet værd. Heldigvis var min svigermor og jeg to om det, for ingen af os havde klaret det uden hinanden. OG vigtigst af alt – Kasper havde en fantastisk fødselsdag lige om han havde ønsket sig.

Min svigermor og jeg havde lavet følgende mad: 

Salater:
1. Vandmelon, feta samt ristede og saltede græskarkerner
2. Salatblade, blåbær, nektarin, mango, sugarsnaps, agurk, rød peber samt ristede og saltede mandler
3. Salatblade, bagt sweet potato, granatæble, asparges, edamamebønner, goudaost og pistacienødder

Marineret kylling på grillen
Mange forskellige slags pølser
Focaccia rosmarin og salt
Hvidløgssmør
Hummus
Pastasalat m. soltørret tomat, grønneærter, hvidløg, bacon og rødløg
Flødekartofler (8 kg)
Falafler

Vi fik også brownie, banankage og drømmekage. Brownien var denne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn koncert