Kaspers fødselsdagsweekend

Første modellos dag efter ferien

I fredags var jeg på arbejde for Apair. Apair er et brand som laver sko, støvler, sandaler mv. i italiensk læder. Jeg mødte op i Hellerup hvor en af ejerne bor og huset skulle også udgøre en del af location. Jeg blev sat i stolen hos en rigtig sød make up artist og jeg fik et flot og naturligt look. Jeg kom i mit først outfit, musikken spillede på fuld drøn og fotografen knipsede løs.
Når man skal tager billeder af sko, har man lidt den udfordring at hele kroppen skal være på billedet at all times. Der bliver ikke brugt close up billeder og halvfigur på samme måde som med smykker og beauty billeder eksempelvis. Nogle poseringer kan man heller ikke lave, da ben og sko altid skal se flotte ud (selvfølgelig). Vi fik rigtig mange billeder i hus, inde i selve huset – da vi ventede på at solen skulle bryde frem så vi kunne skyde udendørs. Solen meldte sin ankomst og jeg hoppede i badetøjet og vi fik nogle cool billeder i kassen.
Vi sluttede af på Bellevue strand hvor vi skulle tage de sidste billeder. Heldigvis var skydningen rykket fra torsdag til fredag – og der kom intet skybrud i Hellerup og omegn. Som skrevet mange gange tidligere elsker jeg mit arbejde (Især når det er et cool og sødt team) – også selvom at det er nogle lange hårde dage hvor man konstant er på.

Lille sneak peak af SS20 kampagnen (uden sko) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaspers fødselsdagsweekend