Første modellos dag efter ferien

Min fashion week

Apair SS20 kampagne 

Der har ikke været så forfærdelig meget gang i min modeuge. Jeg gik et show for Aiayu i onsdags og ellers har der været travlt på PR bureaut. Torsdag var vi forbi Ciff messen for at hilse på firmaets kunder. Ude på Ciff kom vi forbi Apair standen og det er altid overvældende at se sig selv hænge på store skilte, derudover hang jeg ved det nye DK Company “Lounge Nine”. Le Management har både holdt en modellounge og en modefest, men jeg har desværre ikke kunne deltage i nogle af arrangementerne. Jeg har tidligere været til begge dele, men ikke i år. Kasper og jeg har haft travlt med at planlægge bryllup og ellers har vi bare skulle op i gear efter ferien og tilbage på arbejde.

Showet for Aiayu blev holdt på &tradition midt inde i København. Det er et sustainable brand som er ret lounge agtigt og comfy. Der var nogle rigtig søde andre modeller og heldigvis for det, da der oftest er en del ventetid. Alle dage har budt på overarbejde og derfor var en fridag i dag virkelig tiltrængt.

Apair SS20 kampagne 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første modellos dag efter ferien