Min fashion week

Balance i alting, tror jeg

Jeg snakkede i telefon med min mor på vej hjem fra arbejde i dag. Jeg græd hele vejen hjem på cykelstien fordi der var sket noget i mit arbejdsliv som fik tårerne til at trille. Hun sagde til mig, at hun er glad for, at jeg ikke skriver så mange blogindlæg mere, for så betyder det, at jeg slapper lidt mere af. Det gav mig lyst til at skrive et. Jeg undrer mig tit over, om der er en slags balance i alle menneskers liv. Her på det sidste, når der er sket noget rigtig godt er der sket noget øv lige bagefter. Hvis jeg har haft mange sociale aftaler og er helt høj på familie/venne lykke så bliver jeg syg et par dage efter. Fra helikopter perspektiv (siger min far altid), er mit liv fantastisk lige nu og jeg er hver dag lykkelig over at jeg skal giftes med Kasper. Faktisk fylder det rigtig meget hver dag, men kun på godt – ikke ondt. Nu hvor Kasper og jeg er forlovet, er det som om at det rigtig er gået op for mig hvor højt jeg elsker ham og hvor meget jeg elsker vores hverdag sammen. Apropos hverdag, så skifter min hverdag til næste år og det glæder jeg mig meget til, det er dejligt at se frem til noget (jeg kan ikke løfte sløret for præcis hvad endnu). Det PR bureau jeg arbejder for rykker i showroom i midt september og det tror jeg bliver rigtig godt for alle. Modelleriet går godt, men det er der virkelig balance i. For hvert confirmet job er der nok 10-15 stykker som ryger i svinget. Det synes jeg stadig er hårdt, det lærer jeg nok aldrig at finde ro i. Jeg tænker straks at det altid er mig den er gal med – det er det nok også i de fleste tilfælde. Heldigvis har jeg et job lige om hjørnet. Jeg har også taget mig selv i at være jubel idiot glad og det næste øjeblik jeg bund ulykkelig fordi der sker noget negativt. Jeg har det med at deltage i meget frivilligt arbejde, holde pigemiddage, arrangere surprices, tage på mange ferie, træne hårdere og hårdere, presse mig selv hårdere på arbejde. Lige præcis det har jeg ikke balance i, jeg er altid 110 procent på og booket i kalenderen, men mærker jeg egentlig mig selv i dagligdagen? Det vil jeg fandme gerne skabe balance i (siger jeg lige efter en løbetur i Søndermarken). Det blev et lidt sjovt indlæg, men jeg fik luft fra mine frustationer tror jeg. Jeg opdaterer snart igen, og det handler om bryllup. Countdown has begun 8-8-2020.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fashion week