Modeshow i Illum og Ecco Walkathon

Nik og Jay koncert og GivBlod

En ret slidt madame i KB hallen 

I lørdags trodsede Kasper og jeg vores trang til at blive hjemme i sengen grundet sygdom og tog til Nik og Jay koncert i den nybyggede KB hal, som var vores julegave til hinanden sidste år – og sikke godt at vi gjorde det. Det var slet ikke en mulighed at lade være, da vi er virkelig store Nik og Jay fans. Billetterne bestilte jeg sidste år i Costa Rica midt om natten inden koncerten meldte udsolgt. Vi har set Nik og Jay mange gang tidligere, men hver gang føles selvfølgelig anderledes. Vi kunne stort set synge med på alle sange, nogle af de nye haltede dog lidt. Der var virkelig gang i koncerten og da vi kom tidligt stod vi rigtig tæt på scenen. Kasper og jeg prioriterer og nyder virkelig at gå til koncert sammen. Vi holder at stå tæt, synge sammen og danse til alle vores yndlings numre. Vi bliver meget følelsesladte når vi går til koncert faktisk, fordi hver sang har hvert sit/sine minde/minder.

Der var 3 lidt nedturs ting. Vi fik hældt øl ud over os. Mit hår var sjaskvådt. Der var en meget stor og ubehagelig kvindegruppe på cirka 10 kvinder som pressede sig igennem mængden 5 minutter inden koncert start. De havde ikke respekt for kø-kultur og fyldte meget. Lidt overraskende når de var 40 plus i alder. Den højeste af alle kvinderne stod foran mig og kastede sit lange hår i ansigtet på mig hvert minut. Da hun så var smuttet til højre, kom en meget påvirket ung mand og havde armene oppe i luften konstant og blev ved med at røre ved alle omkring ham. Udover de ting, var koncerten perfekt. Selvfølgelig er der mange mennesker til en koncert og det går oftest vildt for sig, men jeg synes at vi burde behandle hinanden bedre, til store forsamlinger.

I har jeg haft fri fra arbejde og dagens todo stod på at tage til Frederiksberg hospital og få tappet blod. Jeg er bloddonor og synes at alle der ikke har skræk fra nåle eller af andre grunde ikke kan være bloddonor skal melde sig. Det har du gøre her.
Det er rigtig nemt. Man svarer på et spørgskema hjemmefra tidligst 24 timer inden tapning. Når man møder op skal man til et lille interview, hvor man igen bliver mindet om at man skal huske at drikke og spise rigeligt inden og efter tapning. Der er æblejuice, vand, rosiner og chips i venteværelset. Jeg kom ind til den sødeste kvinde som fortalte rigtig mange informationer og skulle tjekke hvilke arm hun gerne ville tage blod fra. Det blev venstre og man får tappet 450 ml blod per gang. Det gør ikke ondt, men det er en lidt ubehagelig følelse. Jeg havde Kasper med som moral support her første gang. Man går til tapning 4 gange om året.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeshow i Illum og Ecco Walkathon