Bliv klogere på den Aldrende Hjerne, foredrag

Lille update

Sikke nogle uger jeg har haft. Jeg har været lagt ned af sygdom, arbejde og sociale arrangementer – men sikke nogle dejlige uger også. Jeg har fået sådan en “smiler du til verden, smiler den tilbage til dig” følelse som jeg vil prøve at efterleve.

Jeg er gået ned i tid på PR bureauet, fra 30 til 15 timer – det giver plads til mere modelarbejde og sikke flittige mine bookere har været. I fredags arbejdede jeg for Light Blue i Århus. På tirsdag skal jeg arbejde for SKØN Magasin i København, på fredag skal jeg til Ikast og arbejde for Soaked in Luxury og om et par uger tager jeg til Stockholm for at arbejde for Odd Molly. Det gør mig virkelig stolt, glad og taknemlig. På PR bureauet har vi haft presseuge i denne uge, det betyder lange arbejdsdage og mere social aktivitet end normalt. Vi er også flyttet til Østerbro, så det har krævet sine kvinder at få det hele klart. Det har dog været nogle super hyggelige dage. I sidste weekend samlede min mor, bedsteveninde Frederikke, Kasper og jeg ind til Alzheimersforeningen i Valby, hvor jeg var koordinator. Det er en hjertesag for mig og det var en rigtig hyggelig dag hvor vi mødte mange søde mennesker og fik samlet en masse penge ind. I søndags var jeg til kursus hos Alzheimersforeningen, som handlede om at hjælpe unge som har en demensramt forældre. 

Mit helbred går og ned, så meget træning bliver det ikke til – men den træning jeg får lavet er virkelig guld værd. I går var vi til et helt specielt familiearrangement, som jeg ikke kan løfte sløret for endnu, men det var en dag jeg sent vil glemme. Det var magisk og helt perfekt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv klogere på den Aldrende Hjerne, foredrag