Lille update

Modellos on the run

WOKR WORK WORK. Jeg har haft en fantastisk dag i det jyske (igen). Udover at jeg virkelig godt kan lide jyderne var det også bare et fedt team. Make up artisten havde jeg arbejdet med for kort tid siden i Århus og “chefen” kendte jeg var PR branchen. Jeg skulle afsted til Ikast for at arbejde for DK Company tidligt i morges kl 05. Jeg skulle oprindeligt møde kl 08.30, det fandt vi ud af, at man ikke kan med offentlig transport fra Valby – så vi skubbede det en times tid frem, og alligevel var vi færdige forholdsvis tidligt. Nu venter 4 timer hjem i tog (har heldigvis taget den ene). Vi skulle skyde e-com Soaked In Luxury til Zalando og det hele gik nemt og behageligt. Det var nogle virkelig pæne sæt faktisk. Looket som Anne, MUA, havde lavet i dag var bare helt vildt flot – så har taget stakkevis af selfies. 

I tirsdags arbejdede jeg for SKØN magasin. Det var et helt andet set up og det er en af goderne ved mit job – aldrig 2 ens dage. Jeg skulle have falske negle, mocktails, hatte, røde læber og masser af statement smykker. Vi skulle lave deres nytårsnummer og der var glimmer og glam. Jeg mødte kl 09 på Nørrebro og kendte hele teamet – hvilket bare giver en tryghed. Det var en beauty serie, så vi skød fra brystet og op. Når det kommer til beauty/smykker skal modellen være meget på, men jeg kan godt lide at skyde beauty. Jeg glæder mig til at se billederne. Jeg er sikker på, at de er super gode. 

På tirsdag flyver jeg til Stockholm og skal arbejde for Odd Molly onsdag som skrevet i sidste indlæg. Jeg har nogle rimelig sene fly, men en overnatning ude er altid lidt “spændende”. Om et par uger skal jeg lave kampagne for smykkebrandet Izabel Camille i København, hvilket jeg også glæder mig til.

Soaked 

SKØN

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille update