Hej fra det svenske

En dag i Grøften med Femina

I går fik jeg en mail fra min booker hen på eftermiddagen, som spurgte om jeg havde lyst til at arbejde for Femina i dag – og selvfølgelig havde jeg det. Jeg blev comfirmet og har haft endnu en skøn arbejdsdag i København. Vi startede med make up i studiet og gik så i Tivoli, vi skulle nemlig på location. Vi skulle skyde julefrokost billeder på restaurant “Grøften”. Jeg havde for en gangs skyld en co model. En fantastisk sød kvinde, Caroline. Jeg har aldrig været på “Grøften”, men hold nu op der var hyggeligt. De havde dækket flot bord og lavet en platte til os med dansk smørrebrød. Udover billeder rundt omkring skulle vi også skyde billeder med maden, øl og snaps. Vi skød både før og efter spisning. Location kan noget helt specielt og det var fedt, at være på det igen og med et skønt team. Jeg havde opsat hår, røde læber og selvfølge festligt tøj. Da vi skulle skyde billeder foran “Grøften”, fik vi en uventet statist. Der kom en påfugl som ville være med på billederne. Den gik direkte ind foran os og vi prøvede også at give den blade, som resulterede i at den nappede Caroline i fingeren. Vi fik nogle ret cool billederne med påfuglen. Jeg ved ikke om vores statist ender i bladet, men det kunne da være sjovt hvis den gjorde.

Caroline og jeg skulle både skyde sammen og hver for sig, jeg glæder mig til at se serien. Nu har jeg lige haft en træning som min krop kunne klare og hentet en pakke fra Easis.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra det svenske