En dag i Grøften med Femina

Bio, babyshower og fødselsdag

Min weekend har budt på mange sociale aftaler men heldigvis også en helt fri søndag, hvor Kasper og jeg absolut intet skulle lave. I fredags tog Kasper og jeg i CinemaxX og så “Valhalla”, den var virkelig god – men jeg havde nok forventet, at den var mere skruet sammen til voksne end til børn. Instruktøren, Fenar, har lavet nogle film tidligere som har været spot on – så vi ville også gerne se hans nyeste skud på stammen. 

Lørdag morgen skulle jeg til fødselsdag hos Kasper fætters søn Alfred og han er virkelig bare super skøn. Hans forældre havde disket op med den lækreste brunch. Det var svært at holde sig tilbage, da der både været yoghurt bar, pandekager, kanelsnegle, hjemmebagte boller og knækbrød, frugt og meget andet. Jeg var der 3 timers tid kun, fordi vi skulle overraske en af mine bedste veninder med babyshower samme dag i min og Kaspers lejlighed. Det var planlagt for længe siden og vi havde gjort det så nemt som muligt for alle. Alle kom med en ret hver som passede til eftermiddagshygge. Jeg havde rippet søstrene Grene for blåt pynt også skulle vi ellers bare rigtig tøsehygge. Efter de sidste var smuttet kom Kasper hjem også gik jeg ellers i koma. I går havde vi planlagt flere ting, men indså at overskuddet ikke var der. Heldigvis fik vi handlet. Jeg var ramt af kvalme og ondt i hovedet, hvilket stadig sidder i kroppen i dag. Efter arbejde i dag, skal jeg have en god træning og ses med min skønne veninde. Vi skal ind og se “Jokeren” i Palads. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i Grøften med Femina