Bio, babyshower og fødselsdag

Fra dansk studie til svensk landidyl

Jeg har været på arbejde de to sidste dage som model og jeg klager bestemt ikke over hvor meget arbejde jeg har for tiden. Jeg er dybt taknemmelig. Når jeg arbejder som model går jeg ALTID glad på arbejde, uanset udfordringerne.

I går var jeg på kampagne skydning for smykkebrandet Izabel Camille. Det var nogle rigtig søde og dygtige mennesker jeg var på arbejde med og det smittede af på vores arbejde og på dagen. Fotografen var Nicky De Silva og vi var i hans studie i indre by. Dagen sluttede tidligere så jeg havde tid til en omgang træning. Jeg er blevet rigtig glad for @healthyskinnybitch træningsvideoer på Instagram.

I dag stod jeg tidligt op og smuttede med toget til sverige. Jeg har været på skydning med det svenske magasin. “Lantliv Magazine”. Vi var i en landsby som hedder Vellinge lidt ude for Hyllie. Vi skulle skyde 7 forskellige billeder med en masse dyr som var mine co models for dagen. First take var på en fold med en masse alpakaer. Det mindede mig lige med det samme om Peru hvor Kasper og jeg var for et år siden. De var rigtig søde og frække (nogle begyndte endda at parre sig da vi tog billeder). Second take med alpakaerne var hvor jeg skulle trække en rundt og holde hende tæt på mig, så vi lignede rigtig gode venner. Efter alpakaerne kom vi til hønerne. Jeg skulle posere med en høne under armen, hun sprang fra mig – men en af gårdens medarbejder fik hentet hende ind igen. Det var en rigtig hyggelig gård med landidyl stemning all over. I dag var det dog desværre rigtig koldt og blæsende i Sverige og da shootet samtidigt var fashion (selvfølgelig) havde jeg ikke nok tøj på til at holde varmen. For at få sådan en anderledes, sjov og begivenhedsrig arbejdsdag er det okay at vinden blæser gennem marv og ben. På tirsdag smutter jeg til Helsinki for at skyde for Gloria Magazine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bio, babyshower og fødselsdag