Fra dansk studie til svensk landidyl

Illum, et smut til Helsinki og glitter

Hold nu fast en underholdende dag jeg havde i går. Jeg blev totalt ført tilbage til New York år 2013-2015. Der var jeg på nogle crazy skydninger og den i går havde lidt den vibe. Jeg skulle skyde for Illum og deres marketing chef er fra New York og fotografen fra LA. Der var den her “no bullshit, vi skal arbejde og der sat minutter af til hver ting” kind a attitude, men det gjorde mig absolut ingenting. De vidste hvad de gerne ville have og nu hvor jeg er ældre og hviler i min person kunne jeg egentlig meget godt lide det. Det passede mig fint at arbejde igennem, især fordi jeg ved, at jeg kan mit job godt. Hyggen var taget ud af dagen, og den befinder sig ofte på danske skydninger – men det gjorde ikke dagen mindre sjov eller kunstnerisk. Jeg havde en co model med og det var ikke en alpaka denne gang. Vi tog billeder midt inde i centrum på &tradition og vi havde hver især 3 looks gennem dagen. Jeg skulle skynde mig videre til lufthavnen og til Helsinki hvor jeg i dag har skudt for Gloria Magazine. Min arbejdsdag dag i dag var en stor kontrast til i går. Her hed dagen 9.30-19 (I skrivende stund er kl 19.10) og jeg møg hamrende træt. Jeg skulle skyde en 9 siders editorial iført high end mærker. Der var smæk på makeuppen og smykkerne. En masser glimmer og glitter. Teamet var super sødt, men meget roligt – faktisk langsomt og der skulle fikses og ændres ting mange gange – men sådan er det en gang i mellem. Jeg har haft en skøn arbejdsdag og billederne blev møg seje. De kommer allerede i starten af december. Nu venter København (om en del timer) og en morfar i flyet med Mads & Monopolet i ørene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra dansk studie til svensk landidyl