Illum, et smut til Helsinki og glitter

Et smut til Manchester

Fra Illum kampagnen 

Jeg har været lidt stille siden mit sidste modeljob. Jeg startede denne blog tilbage i 2017 for at skrive om modellivet og når jeg ikke er på farten, har jeg en tildens til, ikke at dele så meget med jer.
Jeg har lige haft en uges pause fra modeljobbet og det har faktisk været tiltrængt selvom, at jeg elsker mit job.

Her en lille opdatering på min hverdag:

Jeg var til min første pilates time hos Pilates CPH i dag, og det syntes jeg rigtig godt om. Det var et begynder hold og ekstremt hårdt. Jeg skal blive på begynder niveau de næste par uger inden jeg kan rykke op.

Jeg har for nyligt bagt et virkelig godt bananbrød på slum og med de rester vi havde i køleskabet og 2 omgange kerneknækbrød. Jeg har en sød tand og kan godt lide at have alternativer hjemme.

Jeg har holdt/været med til min mors fødselsdag i weekenden, som var fyldt med lækker mad, kærlighed og nærvær. 

Jeg har sat mig en challenge som lyder på, at træne 21 dage i træk, i søndags kunne jeg ikke, da jeg havde et mildere migræne anfald.

Kasper og jeg rejser til Manchester i aften og er på kæreste tur i 24 timer, hvilket er meget tiltrængt. Vi skal over for at købe nogle ting og samtidig besøge Hard Rock og se byen. Vi glæder os.

Jeg nyder mine 2 dage om ugen hos Blitz PR.

Bryllupsplanlægningen er startet lidt op igen, med invitationer, kjole, dekorationer og økonomi. Jeg ser frem til 8-8-2020 hver eneste dag. 

Fra Odd Molly Kampagne i Stockholm 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Illum, et smut til Helsinki og glitter