Et smut til Manchester

Modellos, Manchester og den søde juletid

Det er virkelig længe siden, at jeg har skrevet et blogpost, men her kommer lidt om hvordan det går.

I dag var jeg på modeljob for “Skandinavisk” som er et hudplejemærke. Det var kun en halv dag og derfor havde jeg tid til endnu flere julegave indkøb (dem er der mange af). Da jeg kom på job var der også en herremodel. Det var en 19-årig (tror jeg) frisk fyr og vi skulle have taget billeder sammen. Ingen af os var dog blevet brieftet på, at billederne kun var i trusser/boxershorts og hud til hud. Jeg er heldigvis gammel i gårde, så det var ingen sag for mig at stå (nøgent) bryst mod bryst eller bliver omfavnet bagfra af en teenager dreng med store stærke arme. Mit “19 årige ny model – jeg” ville nok ikke have håndteret det med samme ynde og selvsikkerhed. Søren min co-model som er ny i gamet gjorde det rigtig godt. Resten af skydningen foregik også kun i trusser, men uden at mine bryster kunne ses. Det var nærbilleder af hud og det blev virkelig flot. På onsdag smutter jeg til Malmø for at skyde en editorial for Plaza Kvinna.

For en måneds tid siden (i november) tog Kasper og jeg en smuttur til Manchester i England. Det var planlagt i et stykke tid, men vi havde alligevel ikke mere end 24 timer derover. Vi skulle derover for at købe nogle ting. Vi tog afsted tirsdag sen aften og havde bestilt et hotel til 300 kr (med delt bad/toilet) 

Jeg havde informeret om, at vi ville komme sent, men da vi ankom til hotellet havde den lige glippet. Vi kom heldigvis ind og kom i seng. Næste morgen skulle vi mødes med en mand som hed Will. Vi tog hjem til ham og hans hjem var noget specielt. Han boede i et efterladt College sammen med 10 andre mennesker. Der var ikke længere nogle midler at gøre godt med, så det var bare lukket uden at rydde ud. Vi fik en rundvisning og der var både kantine, reception osv osv, det var virkelig spøjst. De betalte alle husleje. Manchester var en meget rå by men også virkelig cool, der lå en masse “anderledes” butikker. Vi tog et smut forbi Starbucks ved 11-12 tiden for at få morgenmad. Bananbrød og varm kakao er en god kombi. 

Vi spiste selvfølgelig frokost inden afgang på Hard Rock og det smagte som altid virkelig godt (og det var billigere end i dk).

Jeg synes, at julen er en af de bedste tider på året og jeg elsker risengrød, familie, forkælelse, juletræ og pynt, julesalmer og den kæmpe kærlighed som julen bringer med sig. Lige nu synes jeg, at det går rigtig stærkt og inden længe går vi på juleferie. Kasper og jeg skal holde jul hver for sig, for første gange i 4 år, men vi har heldigvis juledagene sammen. Vi skal også et smut til bornholm og vi har valgt at holde nytår i Milano. Det glæder jeg mig virkelig meget til. 4 fantastiske dage med Kasper.

Her på det sidste er jeg begyndt at dyrke pilates hos “Pilates CPH” det er rigtig glad for og derudover står den bare på styrke og konditionstræning i fitness, løb og yoga.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et smut til Manchester